dijous, de juliol 19, 2007

STOP Senyals de Trànsit

Prou, prou, prou, prou, prou senyals de trànsit. Caram, semblo en Cuní, però és que és amb aqueixa intensitat que em declaro contrari a l'exhibició de senyals de trànsit a les carreteres catalanes.

El cas és que em distreuen i em creen stress. Sobretot les de velocitat, perquè has d'anar mirant el velocímetre enlloc de la carretera no sigui cas que els mossos et fotografiïn i et fotin els punts i et retirin el carnet un mes per anar a menys de 160km/h per l'autopista AP-7. Remarco la P, pq és una Putada, que Pagant hagis d'anar Poc a poc amb Previsió de que no et Penalitzin algun Punt.

El segon de temps que puc trigar en observar el senyal, mirar el velocímetre i frenar, en l'hipotètic cas d'anar a 120km/h hauria recorregut 33,33 metres sense estar atent.

En el tram que hi ha des del peatge de la Roca fins a Barcelona he comptat un mínim de 5 limitacions diferents de velocitat, algunes d'elles repetides 120, 100 i 80. És a dir que he estat circulant més de 144,44 metres sense l'atenció necessària. S'ha d'actuar radicalment contra aquestes distraccions, s'han de suprimir els senyals de trànsit.

Aquesta reclamació és només l'evolució natural a la follia intervencionista, que arribat a tal extrem, es comença a tornar contra si mateixa. Després de prohibir al cotxe fumar, beure, menjar, parlar per telèfon, fer servir el GPS, enviar SMS, dur copilots que no siguin muts, masturbar al/la copilot i mirar el velocímetre, només cal per culminar l'acte, també prohibir els senyals de trànsit.

Si de cas només acceptaria un senyal, el de l'avís del pas elevat de vianants que han fet al Passeig Urrutia de Barcelona que fa pam i mig i és digne d'inscriure'l al llibre dels Guiness.