dilluns, de juliol 09, 2007

FCTF secció el Montgrí

Avui he dinat amb en Camil i com acostumem a fer, a part de dar un repàs de l'actualitat política i social catalanes, de tant en tant s'ens acuden solucions.

Tot tornant de fotre un arròs de cabra de mar a la Gola del Ter, hem divisat el que serà el camp de la Federació Catalana de Tir al Feixista, secció Montgrí.

De moment estem fent inspeccions sobre terreny, doncs no sabem si les armes les agafarem nosaltres, el jovent que puja o subcontractarem mercenaris croates.

El cas és que no puc explicar gaire cosa més, doncs revisant les estadístiques de l'Artuditu, hem vist que aquest el vostre bloc, el darrer trimestre, el nodus territorial identificat amb més visites ha estat el de Madrit:

Així doncs, si hi ha algun traductor de català/valencià en algun dels ministeris que vigila aquest bloc, el nostre bloc que no pas seu, espero que tradueixi bé, i que sàpiga que en cas de triar els mercenaris croates, declarariem l'IVA en totes i cadascuna de les factures o auto-factures de serveis si s'escau... triarem facturació directa enlloc de mòduls pq ja se sap que la intensitat de la lluita armada mai és continua, i anirien a preu fet.