dilluns, de juliol 02, 2007

Estadístiques Artuditu 2007-2T

Primer trimestre amb el nou format estadístic del Google Analytics. Entre les novetats a part de la gràfica que visualitza l'evolució de les visites, el fet que es pot planificar que t'envii un informe PDF per correu electrònic, amb comparació entre periodes, diari, setmanal, mensual o anual. Cada cop que el faig servir, cada cop que m'agrada més aquest Analytics.

Bé al que anavem, aquest trimestre l'Artuditu ha rebut 1.949 visites i ha mostrat 3.166 pàgines. Menys visites que el trimestre anterior (1.980) però si més pàgines mostrades (3.098)

El post més enllaçat des d'altres llocs o correus ha estat el de TeleMadrid i els Caçadors de mentides amb 99 enllaços.

El dia més visitat va ser el 6 de juny, quan es va publicar tot un segit de posts sobre la festa d'aniversari Almogàvex amb 188 pàgines mostrades i 74 visites.

Es confirma el fet que aparèixer a la premsa escrita, aquest trimestre al Punt Diari, no significa una crescuda de visites espectacular.

El que si que he pogut veure és que la paraula cercada a Google que ha aportat més visites ha estat Artuditu (216) en comptes d'aR2D2 (18). Per això he adquirit el domini artuditu.info per a aquest bloc que també és vostre si és que hi ha blocs d'algú.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Per a la seua informació estadística, informar-lo de que jo, per exemple, quan em connecto al seu bloc, mai escric l'adreça directa, sinó que sempre ho faig des del Google, introduint Artuditu. Així ho puc fer des de qualsevol pc.
Felicitats de nou!