dilluns, de juliol 23, 2007

Dia de l'Orgull Wii

Parafrasejant una Crònica Mauriciana, puc afirmar que aquest cap de setmana va ser a Can Vileta el dia de l'Orgull Wii... tots dos dies, el del davant i el del darrere.

Havia de venir tota una tropa parrandera a casa i ja ho teniem més o menys preparat, divendres va sortir el Brian Academy per a Wii i el vam adquirir, i a més a més ens va arribar el paquet de TaiPei que tant anhelàvem: la pistola Wii que haviem demanat a l'e-bay fa temps:

A més a més la Txell i en Wiillem... perdò Guillem van dur els seus comandaments, així que podiem fer servir tots quatre a l'hora... així que es va decidir fer un Open de Tennis Can Vileta Wii All Stars Can The More With His Fire ;-)




I segon round




La nit anterior vam estar fent Brian Academy amb tots els nostres Mii i algun que vam arreplegar d'algun diari... coses que passen ;-)

No estaria gens malament que si uns quants majares indepes que tinguem aquest trasto envièssim a les enquestes Wii la pregunta de si volem la Wii en català/valencià. Jo ja ho vaig fer només adquirir aquest giny del dimoni. Aviam que farà Nintendo.
[Fent gaudi del present Almogàvex]

Wiindependència!

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Boníssim! Gran cap de setmana! i gran representació de l'orgull wii!!! Fantàstic veure com tothom es mou tant i el Wiille, domina la situació sense immutar-se massa.... ;-)
Moltes gràcies per tot!!!

Artuditu ha dit...

Doncs alerta!

no us perdeu aquest tremendu partit de tennis.

Guanya el gos :-)

Noe ha dit...

Boniiiiiisssim!!! Encara que pobret, el què li fan fer!

Noe ha dit...

Ah, i gràcies a totes i tots vosaltres per venir. S'haurà de repetir!

Anònim ha dit...

Un gran cap de setmana, feia segles que no anava a la platja i m'ho vaig passar molt bé :-)

Hauriem de muntar una comunitat Miindependetista.
Wiindependència !!