diumenge, de maig 06, 2007

Imatge Almogàvex

Avui la Noe i jo hem enllestit la imatge de la festa del 2 de juny, la dels Almogàvex :-)


Ja fa dies que anava rumiant com fer-ho, i aquest matí s'ha encès la llumeta: fer l'entrada de Roger de Flor i els Almogàvers a Constantinoble amb clicks. A la botiga de joguines del costat de casa la Noe no tenien gaires, així que després d'un estupendíssim dinar familiar al Salamanca, hem anat al Toys'r'Us i hem adquirit uns quants clicks de temàtica medieval.

Ha estat força divertit fer tot plegat, el casting, les fotos, els retocs i la composició. I és que la festa d'aquest any també serà sonada.

Si us va bé venir, penseu d'apuntar-vos quan abans millor, que el dilluns 28 de maig es tanca la llista. Sobretot la gent que pugeu amb canalla, pq s'ha de parlar amb la cangur amb temps!!!!

2 comentaris:

Noe ha dit...

Si és que el meu nen és genial!

Anònim ha dit...

Si, si, es tota una currada, ara volem veure el "meikings offs" de "com es va fer la foto de l'Almogàvex", així sortiu parlant sobre el treball i que dificil va ser i jo que se més pàrides com fant els tarats aquells de "Holigood".
Per cert la gent hauria de venir sense afeitar, amb barba i sense dutxar-se com a minim dues setmanes abans per tal de donar més autenticitat a les disfresses, ja que un Almogaver afeitat és una mica de mentida. El tema de la dutxa el podriem passar per alt i venir tots ben nets, no?