dimecres, de maig 02, 2007

EstatPropi.Cat

S'ha enxegat una iniciativa prou interesant, la de comptar-nos i situar-nos geogràficament. La iniciativa es diu estatpropi.cat.

No us perdeu l'apartat estadístic i sobretot, feu pujar el comptador de la vostra població ;-)

Aquest és el correu rebut de la XBS:

La junta de la Xarxa de Blocs Sobiranistes us assabenta que ja s'ha posat en marxa el web www.estatpropi.cat, un web que permet, a través d'adhesions individuals, visualitzar en un mapa interactiu el suport a la independència en el conjunt dels Països Catalans. El web parteix d'una idea inicial d'Alexis Vizcaino i ha estat elaborat per ell mateix, Toni Hermoso, Marc Belzunces i Josep Maria Comajuncosas.

Pensem que aquesta és una magnífica proposta a través de la qual la societat civil pot tornar a incidir en l'agenda politicomediàtica i pressionar perquè finalment hi hagi una consulta que no sigui virtual sinó real i vinculant.

La Xarxa de Blocs Sobiranistes està formada ara mateix per més de 350 blocaires. Som, doncs, un mitjà de comunicació reticular i potent. Cadascun de nosaltres des del nostre espai a Internet podem actuar com a dinamitzadors de les adhesions. Sempre hi ha rivalitats entre municipis a les quals es pot recórrer per afavorir la competició.

Comptem amb el vostre suport en aquesta tasca. Busqueu el vostre municipi al mapa i feu-ne créixer el nombre d'adhesions.