diumenge, de maig 13, 2007

Avui faig 36 takus

Deu-ni-do, com passa el temps.

Amb 36 takus, els que tenen més et diuen: caram que jove! i els que tenen menys diuen: hòstia! deu-ni do! Dient això m'he adonat que en esperit, en tinc menys dels que la realitat diu que tinc, car que exclamo com el segon grupet :-)

Avui a les 12:01 la Noe m'ha fet els regals d'aniversari: GENIAL!!!!

- Una postal amb un contingut molt i molt especial :-)
- Una funda feta per ella amb tot de ninotets d'Space Invaders :-)
- El llibre+CD+DVD de La Trinca 20 anys de cançons. Que tremoli el món!!!!
- El volum I de la Temàtica del Marxisme de Juan del Turia. Aquest volum portava anys buscant-lo... i la nena l'ha trobat!!! Aquesta llarga història ja l'explicaré més endavat.

Ah i això no és tot :-) ahir ja va fer l'avançament d'un regal: Una genial màquina de picar carn, fer macarrons i altres pastes complexes i botifarres.... tremendu!!!!




Dissabte vam fer uns macarrons a la blognyessa que van quedar de collons, picant la carn i fent els macarrons nosaltres amb les nostres mans i les nostres eines: GENIAL!!!!

Ah! I tot això envolicat de la manera que només la Noe ho sap fer. amb tanta gràcia i detall. T'estimo <3 :-)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats maco! Des de Vic ens encanta veure't tant i tant feliç, i per tant, tan sols desitjar-te que tot just sigui el principi d'una etapa genial i plena de moments rodons!!!
PER MOLTS ANYS, ÀLEX!!

trena ha dit...

36 mil felicitats!!!! i 36 mil petons

:)

Anònim ha dit...

Eiiiiiiii!! Moltíssimes felicitats guapíssim!(felicitats amb retard, però és que les TIC encara no han arribat a ca meva ;-) I que segueixis difrutant de la teva tan anhelada vida neorural, que te prova molt bé!