divendres, de gener 12, 2007

El Socialisme del segle XXI

Com es pot sentir en el post de l'arreplegat, avui en Chàvez ha jurat com a President de la República Socialista de Veneçuela. El fet de considerar a Jesús Crist com el primer socialista de la història no és forasenyat, ja es comenta des de fa força temps i la teologia de l'alliberament així ho deixa entreveure, i els comunistes cristians així ho han explicat.

El que resulta xocant és que es faci aquesta afirmació des de fora de l'òrbita eclesiàstica, i la faci tot un President d'una República Socialista. Pot ser una bona idea per a captar fidels a la causa Socialista, o perqué a Fidel li agafi un patatús definitiu ;-)

Aviam com seran les samarretes del rotllo el proper Sant Jordi.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com a catalans, no hi podem estar massa d'acord. Ja s'explica al llibre de referència "La historia de Catalunya al revés", que una de les maneres de celebrar les coses a casa nostra, era la crema d'esglesies, i em moments d'exstasi absolut, l'afusellament de capellans.

Anònim ha dit...

--OFF TOPIC--

Hola Àlex, bon any! (i a veure si et deixes caure algun dia pel teu ex-barri).

A Gràcianet estem fent una cadena blocaire força xula. I és molt fàcil: es tracta de publicar un apunt amb el títol "Cinc coses que no sabíeu de mi". I un cop posades, cal "nominar" cinc blocaires més perquè facin el mateix.

I vaja, que com pots veure en aquest apunt:

http://blocs.gracianet.org/post/5/3015

...has estat nominat!:-)

Pásalo!

Una abraçada!