dimecres, d’octubre 25, 2006

Passarel·la Ampedi Admadi

Tot just s'ha cel·lebrat la famosa passarel·la Ampedi Admadi, on els robots mostren els seus encants i funcionalitats. A la foto d'adalt, veiem a l'Artuditu Lego (absolut guanyador) desfilant sobre un diskette de 8 polzades, mostrant sa el·legància i saber fer.

Enguany el jurat va establir la limitació dels 20 ampers, per tal de garantir una mínima injecció d'electricitat als aparells desfilants. Diuen que els darrers anys desfilaven robots de baixissim amperatge, i això enviava un missatge erroni a les noves generacions de la robòtica.

També és de menció la desfilada de l'Artuditu PEZ, que tot i ser un xic més barroer en els moviments, se sap guanyar el públic amb els carmelets que proveeix, a cops de maduixa, a cops de cirera, ummmm. Al final de l'esdeveniment va tenir algun problema amb els estupes, que volien certificar la compossició dels carmelets, però finalment va poder sortir-se'n, cap problema, tot legal, tot legal.

La nota dissonant, la va provocar, un altre cop, l'esbojarrat Bender de Can Futurama, que sempre vol que es parli d'ell encara tot i el que es digui, sigui dolent. Males llengües diuen que es va enganxar amb un iman de nevera, i és per això que va començar a catar country i alguna altra cançò de la Trinca, però hom coneix la seva debilitat pels anticongelants.


Com ja s'ha informat, el guanyador de la Passarel·la Ampedi Admadi va ser en ar2d2-lego. El fet que l'ar2d2-pez també quedés força ben classificat va ser determinant a l'hora d'atorgar el guardó de marques, se'l va endur la Noe, que és qui va aconseguir la pressència d'ambdòs robots a tant improtant certàmen.... regalant-los a l'organitzador, si... però, i que no és bonic?

1 comentari:

Noe ha dit...

M'encanta ser la mecenes de les teves anades d'olla!!! No hi ha res com una desfilada per oblidar l'estress.

Muuuak!