dilluns, d’octubre 09, 2006

Entre els uns i els altres, i tant que em toca, em toquen els collons... me'ls inflen.

Els capullus del PSOE, tant els de Malasaña com els que s'autoanomenen del Bajo, volen morir matant.
Les directrius de la seva central del PSOE per tal de que els del PSC permetin un Govern de Convergència al Principat els ha cardat, però no es pensen quedar quiets i pensen forçar la màquina al més pur estil Lerrouxista.

La central espanyola del PSOE ha fet els números i ha vist que no li surten, que els és favorable un govern de CiU al Principat, ans que un del PSC. El cas és que a Madrit els hi anava bé un govern del PSC sempre i quan ells no manèssin, pq el desgast per a les espanyes que els hi suposa pactar amb els catalans és una constant, independent de qui mani a la Generalitat, però en canvi, si mana CiU, sempre hi han cròmus per a canviar amb el grup parlamentari a Madrit, mentre que si mana el PSC, no tenen valor afegit, doncs els seus vots ja els tenen, fins i tot si han de votar en contra dels interessos de Catalunya.

Així doncs la maquinaria PSOE s'ha carregat el PSC, i el sector més PSOE del PSC està intentant (i aconseguint) aprofitar que han de perdre, per forçar la màquina i conduir el debat a possicions lerrouxistes i de confrontació.

Montilla vol un debat a nivell estatal!!!! La TV pública catalana, que pot estar tutelada pq és una eina de normalització lingüística (només per això segons la UE) cada cop és menys catalana, no per l'idioma que s'empra ans pel que es diu i debat!!!! I ara els cartellets de marres amb el mot Cataluña, amb Ñ, que provoca esgarrifança.

I com que som pocs, que pareixi la iaia!!!! el Ciudadanos van degalant globus als nens i pasquins als iaios, a les festes de les cases regionals, com aquest cap de setmana a la fira de San Froilan, a 9 Barris de Barcelona. Potser algú hauria de filar prim en les subvencions que reben aquests agents, que a sobre les pagarem naltros!!!!







From Fets i Gent
Sempre havia comentat que en el procès de multiculturalitat, els catalans haviem d'aportar el nostre granet de sorra, pq inocent de mi, pensava que s'estava fent una muntanya. Si el que estem fent és un polvorí, doncs haurem d'aportar el nostre gramet de metralla.

Realment em toca, i molt, la fibra de sota els collons.

1 comentari:

Noe ha dit...

Doncs d'aquí a poc ens tocarà a tots i totes llegir-ho en directe, perquè la GENERALIDAD DE CATALUÑA ha fet octavetes i les envia a les cases. (Jo ja he rebut la meva)

Després diuen que nosaltres provoquem...