diumenge, d’octubre 29, 2006

Artuditu a La Vanguardia

Aquest dissabte, jornada de portes obertes lleganyista, després de guanyar als London Wasps en un disputadíssim partit (19-12), l'Edu ens va deleitar amb un sopar de temàtica alemanya on el xucrut amb llonçes de Saxònia, cansalda i diferents saltxites despertàren els cinc sentits. Després vam baixar a la discoteca a la festa del Joan, que feia 7 anys, i vam ballar i escoltar un conte explicat per l'Eli, que va agradar moltíssim a grans i també als petits.

Més tard, alguns lleganyistes em van dir: Nano, surt el teu bloc a La Vanguardia de divendres 27 d'octubre del 2006 a la plana 26, ben bé així no m'ho van dir, és clar.

Vaig al·lucinar bastant, i reconec que m'ha fet il·lusió. S'agraeix al senyor Mike Ibáñez el detall, i s'intentarà continuar en la línia satírica i de conya d'aquest bloc, que és el vostre si és que hi ha blocs d'algú. Aviam si un dia d'aquests faig una FAQ sobre com deixar comentaris, que em consta que hi ha gent amb dificultats a l'hora de participar i no tothom te un espai a La Vanguardia per a fer-ho ;-)

He cercat per la xarxa coses d'aquest tal Mike, i el bloc d'en Saül Gordillo, que també ha estat comentat pel periodista, ja ha fet la tasca d'investigació. Gràcies Mike, gràcies Saül.

4 comentaris:

trena ha dit...

Uaaaau!!!

Nano se't felicita moooooolt efusivament!!!

La pena és que no puc llegir La Vanguardia digital, em diu no sé què de que he de pagar i em sembla que per ara no pago prou... en fi...

Miraré de buscar-la en edició de tota la vida, amb paper i tinta i llegir-ho.

Per cert, això que dius de la FAQ... si permetessis comentaris anònims, potser te'n deixarien més, nops?

Artuditu ha dit...

Moltes gràcies per les felicitacions :-)

Ei, fes un click a la foto del post, és l'article scanejat a una mida llegívola.

El tema comentaris anònims... ummmssss.... millor que no, pq com que no sóc pas un censor, no penso esborrar cap post que es faci en aquest bloc, i per llarga experiència en el món telemàtic, hi ha gent que aprofita l'anonimat per desbarrar en llocs al·liens. Així docncs, el requissit que es demana per a poder postar, és localitzar a l'emissor o emissora :-)

skcat ha dit...

Felicitats camarada!!

No us perdeu aquests spots...

Moviment Social Republicà
http://www.youtube.com/watch?v=OXm_5EtVeCg

Adelante Cataluña
http://host.copernico.info/~rdnes/dn/upload/videos/adelantecatalunya.wmv

Artuditu ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.