dimecres, d’abril 11, 2007

TeleMadrid - Caçadors de mentides

En Jimmy m'envia aquest correu que és per al·lucinar:

Avui, que fa 14 anys de la ganivetada espanyolista que va assassinar a Guillem Agulló, us recomano que, si voleu entendre perquè hi ha gent que té tant odi contra Catalunya i els catalans, us mireu aquest programa que ha emès Tele-Madrid:



Confio que les mentides d'aquest reportatge no us facin ballar el cap, i continueu amb les idees clares i amb (encara més) ganes per treballar per la nostra llengua i país. Col·laborem amb els qui fan feina:

-Campanyes pel català a/de l’Alguer: http://www.encatalaalalguer.blogspot.com/
-Campanyes amb Criteri: http://www.e-criteri.cat/newsletter.cfm
-Campanyes des del nord de Catalunya: http://catnord.cat/
-Conferència Nacional de la Franja de Ponent: http://www.franjadeponent.cat/conferencia.htm

Vinga, que si els enemics de Catalunya fan la seva feina, nosaltres no podem deixar de fer la nostra.

Ànims i endavant!

És al·lucinant, la propaganda pot fer que una mentida dita mil cops formi part d'un imaginari col·lectiu, encara que sigui ben llunyana de la realitat. La instigació a la catalanofòbia hauria d'estar penada, que ja han mort masses catalans per aquesta ràbia que ens tenen els espanyols.

La gent vol viure en pau i a quatre desgraciats no els hi dona la gana.

----- Afegit

I al tanto, que el tema de que el fracàs escolar sigui del 49% dels castellanoparlants versus el 19% dels catalanoparlants, no només te una vinculació lingüística. Ho diu un nascut a Horta (Barcelonès) on dels 38 alumnes, només 6 teníem l'adscripció cultural catalana. I us parlo d'èpoques on el català encara era proscrit. Només per una raó estadística ja seria justificat el nivell de fracàs escolar, però a més a més, el tema de l'adscripció cultural, marca i és significatiu. Prioritats que li diuen, per exemple: cotxe vs carrera.

Ah, i si la realitat fòre com diuen aquests de TVMadrit, jo ja firmava :-)

Tornen èpoques com quan a l'MDT el 12 de setembre compràvem l'Alcàzar, diari on sortíem més bén parats amb titulars del pal: Hordas independentistas invaden las calles de Barcelona.

L'Artuditu ha pogut tenir accès a la segona part del reportage, que compta amb la col·laboració dels col·laboracionistes de l'Això Toca i encara resulta més insultant si s'escau:

1 comentari:

Noe ha dit...

Hi Montilla, Hi Montilla... què bo, cariiinyu!