dimarts, d’abril 24, 2007

1a Festa del Barret i l'Espardenya

Aquest dissabte vam assistir a la 1a Festa del Barret i l'Espardenya a Can Font. Es va fer coincidir amb la Torna de la Clotxa amb gent de la Lleganya i les terres de l'Ebre.

La Noe i jo ens vam vestir per la ocasió, i la veritat és que estàvem estupendíssims: ella amb reixa i guants de pubilla, i jo amb barretina morellana i SKpardenyes :-)

Abans de la festa però, vam gaudir d'un interesantíssim sopar, un maridatge de vins i formatges, on vam descobrir grans formatges catalans i vins i caves d'arreu del món.



I després d'aquest sopar, apa, la festa del barret i l'espardenya! hi han més videos, però la censura farà que circulin per altres circuits :-)

Com que teniem gent a casa, no vam poder participar gaire en l'organització de tant fantàstica festa, a excepció de la part gràfica del tema:



Una gran festa si senyor, d'aquelles que es recordaran. La putada és que com que ara estava sent molt bon nan, un ja no s'enrecordava de com eren les resaques... i la de diumenge va ser de campionat!

La gent de les terres de l'Ebre ja van avisar que això tindria continuitat, o sigui que entre clotxes i festes de barrets i espardenyes, això fa pinta de ser un no parar :-)

2 comentaris:

Noe ha dit...

Va ser del tot genial! Ara, a seguir amb la bondat! Muuuuaaaks

Anònim ha dit...

Ehhhhhhhh, que sabem que hi han més videus i volem que "rulin, rulin", si no podràs trobar el cap d'algun animal a llur estança....només és un avis...Desperta Ferrooooooo!!!!