dilluns, de setembre 18, 2006

Recuperem la Independència



Des de fa anys i panys que força grups, grupets i grupúscles reclamen l'11 de Setembre la construcció d'un moviment que faci possible recuperar les llibertats que la nostra Nació va perdre anys enrere en diverses i diferents batalles.

Hem passat del recuperar la dignitat dels lluitadors i lluitadores catalanes per la Llibertat, a no entendre rés i tenir com a màxim enemic, el més proper. Qualitat altament catalana, ans que catalanista.

Hem estat anys i panys construïnt mil i una coses, donant tota la força de la nostra joventut, i com si d'una jugada mestre que se l'han trobada ni déu sap com, emprant a modus de judoka, la nostra força contra nosaltres mateixos.

Potser de joves hem errat en voler construir un món nou, sense aprendre del que es va caminar anteriorment. I segurament per això, volem caminar i construir perpetuament, com ànimes en pena, avocats al perpetu fracàs, o joventut eterna.


I si aquest cop no volguèssim construïr rés? i si aquest cop no inicièssim cap camí per a enlloc? I si aquest cop, uníssim els nostres esforços per a recuperar el que un cop ja vam tenir?

Trobant el mínim comú multiplicador del nostre esperit, podrem ser forts i vèncer.

Camarades, tot està per fer, i tot és possible, de cara al 2007 i el 2014 deixem-nos de romanços, anem per feina i recuperem el que és nostre:

Recuperem la Independència!

Pàtria i Llibertat!!!

Guanyarem!!!!