diumenge, de març 02, 2008

Vic Mackey

Ara fa uns mesos que la Noe i jo vam mirar al canal 300, el de les reposicions, una sèrie que ens ha acabat enganxant. Es diu Vic Mackey, nom del personatge principal de la sèrie The Shield (l'escut)

El cas és que està força bé, segons El Ruc:
"Vic Mackey" és la fórmula portada a terme per Sony Pictures Television International per trencar la imatge més típica de les sèries que giren al voltant de la vida dels policies. Els espectadors de TVC tenen a l'abast un producte innovador

Doncs tenen tota la raó, la sèrie conté tot un seguit de trames de sexe, drogues i corrupció força ben lligades, que enganxen bastant. Penseu que emeten els dissabtes des de les 11 de la nit a les 2 de la matinada un rere l'altre i costa tancar la tele tot i morir-nos de son.

Si mai teniu l'oportunitat de seguir-la, feu-ho, paga la pena.

Al 300 van per la cinquena temporada, podeu descarregar-les totes a El Ruc Català, l'eMule d'aquí:

http://rucatala.homelinux.org/pelis_titol.php?op=1263

2 comentaris:

roger ha dit...

Fa un parell d'anys o tres jo també m'hi vaig enganxar quan feia el torn de nit. És absolutament addictiva! Crec que mai arribarà a ser una sèrie amb molta audiència: primer de tot pels horaris d'emissió i sobretot perquè és políticament incorrecte. A totes les sèries la polícia mai és corrupte, i si ho és, sempre hi ha la recepta de moralitat corresponent.

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!