dimarts, de març 04, 2008

Travessa atravesada

Tot Verges en va ple. La setmana passada a Can Grau, el bar més cèntric del poble, un moro es va colar a dins la barra i per la cara va validar una travessa plena de triples i dobles. A més de 8.000 € puja la gracieta.

Els amos del bar es van adonar i van fer la denúncia pertinent als Mossos i la trucada per tal d'anular aquella validació.

Les hores d'espera a la comissaria dels Mossos ha servit per a que ningú pugui cobrar la butlleta, premiada amb 400 misserables euros.

La trucada a Madrid no va servir de rés, i resulta que estan obligats a fer-ne el pagament dels 8.000 €, tot i tenir la denuncia cursada.

Resulta pervers veure com l'administració és àgil a l'hora d'anul·lar una butlleta impedint el seu cobrament (els calers van a parar a l'administració) però resulta ineficient recolçant a les víctimes d'una estafa, reclamant el pagament d'aquesta mateixa butlleta anul·lada (els calers van a parar a l'administració) i denunciada, amenaçant de la retirada immediata de la màquina.

Resulta pervers que algú vingui a on treballes i no és que et robi el que tens, és que et roba el que has de pagar! I a sobre la mateixa administració que et reclama el pagament, allibera amb càrrecs després de prendre declaració davant el jutge a l'autor de l'estafa.

És insultant. Des d'aquí tota la meva sol·lidaritat per a la Pilar i els de Can Grau de Verges.

Visca la Terra, Mori el mal govern.