diumenge, de març 09, 2008

Girona resisteix

Girona continua sent circumscripció on el PP és extraparlamentari. Ens hem de felicitar d'això!
A Espanya la caverna de la jihad hispànica no podrà manar, i els sociates no obtenen majoria absoluta. També ens hem de felicitar d'això.

Esquerra s'ha fotut la gran nata, i cal reflexionar i identificar responsables si no vol trobar-se uns resultats encara pitjors a les autonòmiques, on desconec el número de vots que recuperaran del PSOE, però sé que hi hauran molts que no repetiran.

Esquerra hauria d'inhabilitar de per vida al responsable de campanya. Malbaratar els espais publicitaris amb una única proposta d'independència per independència ha estat, vist els resultats, nefast. No és d'estanyar, doncs el mateix partit havia fet servir arguments contraris a aquests modus operandi en altres etapes, com la de transició del Colom i la Rahola cap a l'Esquerra Nacional.

A part de ser una campanya amb contingut mediàtic zero, també s'ha resentit el continent, contractant publicistes de dubtosa qualitat, que empren materials dolents i a la primera tramontanada, totes les banderoles van a can pixa.
Si Esquerra creu que pot prescindir de la seva militància patriota a l'hora de fer llistes i repartir càrrecs, i aposta per la funcionarització i trepanització (de trepa, no pas d'intervenció quirúrgica) del partit i de les institucions, haurà de destinar més diners allà on no hi arribi la força de treball abnegada.

2 comentaris:

Noe ha dit...

Molt ben dit! Aquesta campanya Esquerra ha fet una cosa que em pensava que ja no podria fer mai: sorprendre'm, i no precisament per a bé.

roger ha dit...

Tens raó, tot i així, no em deixa de sorpendre com pot ser que a Girona el PSC hagi estat l'únic partit polític que ha augmentat en vots respecte les anteriors eleccions.
Després d'aquests quatre anys desastrosos la gent vota PSC perquè no surti el PP, doncs bé, tenim el què ens mereixem.