divendres, de gener 04, 2008

CoPeerRight Agency ens vigila

Avui he vist que tenia un missatge a l'aMule que deia:

[11:29:12] CoPeerRight Agency: Le recordamos que la obra : Los Simpsons La Pelicula : esta protegida por derechos de propiedad intelectual espanolas e internacionales. La puesta a disposicion, distribucion total o parcial efectuada sin autorizacion y, en ciertos casos, la reproduccion, son ilicitas. Le instamos a abandonar la descarga y a suprimir los ficheros ilegales de su lista de intercambio, ya que los titulares de los
[11:29:12] CoPeerRight Agency: derechos podran adoptar medidas judiciales para la defensa de los mismos. La copia privada no faculta a piratear y se aplica a obras de las que usted sea propietario y siempre para uso privado. Este mensaje no viola ningun derecho a la privacidad, se limita a utilizar las caracteristicas comunes de los programas de intercambio de ficheros.


He flipat molt al veure que al respodre'ls

Ok, ja l'he esborrada. Pensava que ho havia fet feia temps, doncs se sentia fatal. Clar que potser es refereixen a un altre arxiu que és diu igual però en realitat és una porno. Em poden especificar quina de les dos he d'esborrar?

no accepten respostes de missatges que ells envien... que maleducats.

El que si que puc assegurar és que no tinc cap còpia il·legal, doncs no he comerciat amb elles i és una pel·li que m'ha deixat algun dels tants amics que tinc a la xarxa. A més a més amb l'aplicació del cànon presuposant que tothom empra la informàtica per a piratejar música i pel·licules (que melic-centristes que són alguns) crec jo que han legitimat la descàrrega il·limitada.

[Continuarà]