dimecres, de novembre 07, 2007

La trampa dels 902

Fa temps que els telèfons 902 van sorgir a l'estat espanyol com una manera d'estalviar costos en les trucades interprovincials. Es tarifaven a mitjes entre la trucada urbana i la interprovincial.

Actualment, amb la generalització de les tarifes planes per a les trucades entre telèfons de l'estat espanyol, semblava que deixaria de tenir lògica aquest tipus de telèfon i m'havia encuriosit perquè aquests no entraven dins del pack de telèfons que deixaven de tarifar-se i cada cop augmentaven aquests tipus de número en els serveis d'atenció al client.

L'altre dia vaig rebre la resposta: Les empreses cobren per rebre trucades a un 902!!!!


Així doncs, desconfieu dels proveïdors que empren 902 per accedir als serveis d'atenció al client, pq us cobren.

A més a més és una manera d'uniformitzar el mercat com es va fer amb les matricules dels cotxes, i si mai volem ser independents, primer haurem de trencar el mercat... aviam si tinc temps un dia d'aquests per a raonar això que he dit ara :-)

1 comentari:

Unknown ha dit...

Per als que tinguin gratis les trucades a fixes: No us gasteu més diners en els números 901 i 902 de les operadores i d'atenció al client.
Estos números sempre tenen un equivalent fixe, al que trucar més
barat i inclús gratis si teniu ADSL! En esta web poses el número 90x i et donen el Telf. fixe equivalent: http://www.nomasnumeros900.com/

No més despeses inútils per a augment de benefici de les companyies!!!!!!!!