dimarts, d’octubre 02, 2007

Espanya fa ràbia

Espanya fa ràbia, si senyor.

Després de la persecució a tots els organismes esportius per tal de que no poguem ser-hi a competicions oficials, ara toca la pressió inquisitiva a les federacions que vulguin jugar amb nosaltres de manera amistosa.

Han pressionat als USA i a moltes altres federacions per tal de boicotejar el partit del 14 d'octubre, vigilia de l'aniversari de l'assassinat pels feixistes espanyols del President Companys.

Caldrà tornar a treure's la samarreta.

Fa ràbia que et persegueixin d'aquesta manera, tot i que com diu mon pare, almenys ara no ens maten a trets.

El que si que ens haurem de plantejar seriosament és l'actuació de la secretaria de política exterior de la Generalitat. Amb un pressupost el 2006 de 108mil Euros (el 0,00266% del pressupost) és normal que no es pugui fer gestions per a contrarestar la pressió hispana. Aquest tema s'haurà de treballar de valent, doncs si avui no hi ha cap federació que vulgui plantar cara a les pressions espanyoles, qui ens reconeixerà com a estat quan proclamem la independència de manera unilateral el 2014?

Algú va dir que en relacions internacionals ningú no dona rés per no rés. A augmentar el pressupost i a treballar, que el temps apreta.