dijous, d’agost 09, 2007

Família, ens casem!!!!

Després de beure'ns l'enteniment, hem decidit fer una d'aquelles passes importants que es fan a la vida i que ningú, i menys nosaltres, es queda indiferent davant la bona nova. Hem decidit casar-nos.La idea és fer una festa on tots i totes pogueu gaudir amb nosaltres de tant joiosa cel·lebració. Així que organitzarem un dinar popular a Can Font després de la cerimònia civil a l'Ajuntament de Verges.

Inicialment teníem pensat fer-ho el 20 d'octubre d'enguany, però el Partit ha contraprogramat una Conferència Nacional el mateix dia. Com que a molts i moltes de vosaltres, així com l'alcaldessa que ha d'oficiar l'acte, segur que us suposaria un stress innecessari haver de triar, estem mirant de canviar-ho al 27 d'octubre... aquí hi ha un tema de feina que l'Àlex ha de sol·lucionar, en principi demà.

Bé, el cas és que el dia és el de menys tenint en compte la notícia :-)

Estem molt feliços tot menjant força anissos.

Petons i abraçades
Noe i Àlex

2 comentaris:

Cosmorural ha dit...

Moltes felicitats per aquest pas que donareu a les vostres vides amb el casori.

Espero que aquesta boda sigui tant sonada com la de l'Ariel Santamaria, això vol dir que d'aqui a tres anys veig a l'Àlex i la Noe com a candidats de la COVA (Coordinadora Vergelitana Autònoma o Anti-Sistema, això queda a elecció del respectable) a l'Alcaldia de Verges.

Ja anireu informant i dient com van les coses de la cerimònia, em referixo si es podrà anar amb espardenya, faixa i barretina, amb vestit de monjo mercedari o directament amb bermudes i xancletes, que amb el tema de l'escalfament a l'octubre encara podrieu fer la boda a la platja.

Moltes felicitats i una forta abraçada als dos!!!

trena ha dit...

Uala!!!!

Moltes felicitats!!

M'he quedat sense paraules... us tornaré a felicitar :P