dimarts, de novembre 07, 2006

Els Adidas Indepes, aprenents d'Stalin

El Partit Republicà Català, forjat a partir d'ex-PI i segons diuen les males llengües per gent d'ERC rebotada, a banda de fer un logo tipus adidas però amb estel blanc i puntualitzar que són Republicans i Catalans, es veu que estan fent d'aprenent de Comissari de Propaganda Soviètic de l'època Stalinista.

Tal i com explica el seu logo, ja no són l'esquerra no-dogmàtica que pregonaven a mitjans la dècada dels 90, car que ja no hi ha la E d'esquerra... i pel que sembla si que són dogmàtics, però de la línia Solerista de l'Agustí Soler d'Horta.

Segons expliquen en aquest web, el PRC va tenir una web inicial: http://www.independentistes.org/ i una de renovada: www.independentistes.cat. Qui es dedica al món del web i la informàtica en general, sap com de complicat és la informàtica distribuïda o desparramada, amb els típics problemes de sincronització de dades. Ja és complicat en el món empresarial, imagineu-vos en un partit polític.

Bé el que s'explica és que a l'apartat de premsa d'una i altra web, les notícies de premsa són diferents, el·liminant del mapa a un tal Enric Borràs. Sembla que ja ho han corretgit, però mireu les fotos de la presentació del PRC amb l'abans i el desprès:


El tema és prou interessant, es quillen al paio del mig en una foto seva de promoció del partit. Però el súmmum és veure la modificació del PDF que reprodueix la notícia d'El Punt Diari, fins i tot tenen la delicadesa de modificar el peu de foto, sobretot pq no canti:



Realment aquest del PRC són uns aprenents i uns txitxarel·los, que n'aprenguin del Gran Mestre Stalin :

Sense Photoshops ni històries i no es quilla només al Trotsky no, es quilla a quatre o cinc, fins i tot a un que s'assembla al Bin Laden, amb dos collons.

2 comentaris:

Cosmorural ha dit...

Mestre, ets un crack!!!! Si senyor, això se li diu posar el dit a la nafra. Perquè no has entrat al blog d'aquest bon home que es diu Enric Borras, que els hi posa de volta i mitja. Trist PRC aquest que són tres i censuren a un d'aquests!!!

negu ha dit...

També té guasa el tema del nom, perquè no es van poder presentar a les eleccions com a PRC perquè és el Partit Regionalista de Cantabria. Això no ho podien mirar abans d'inscriure's? Quins cracks!