dimecres, de novembre 29, 2006

Ara ve Nadal, matarem el gall

El Negu m'ha fet arribar aquest correu que resulta interesant:


Us passo un mail que s'està enviant a Freixenet, a veure si paren de plorar i deixen d'escampar autoodi cap al nostre pais.

Es pot enviar des de la seva pàgina web:

http://www.freixenet.es/web/cat/contacto.cfm

Salut!

Llegeixo estupefacte que la seva empresa declara que la perdua de ventes de la seva marca (marca afincada a catalunya que encara no etiqueta en català) és deguda a les declaracions d'un polític català ara fa dos anys. Més estupefacte encara llegeixo que vostès no dónen la culpa ni als grups nacionalistes espanyols que van promoure el boicot als productes catalans, ni a la televisió pública madrilenya, ni als diaris ABC i La Razón, ni als creadors de la pàgina http://www.stopnacionalismo.com/, ni al partit valencià Coalició Valenciana, etc. etc. Tots aquests, nacionalistes espanyols que odien Catalunya digui el que digui el polític en qüestió o qualsevol polític, no boicotejen els productes catalans i els catalans en general per les declaracions dels polítics, boicotejaven els productes catalans per "parar el estatuto nacionalista", i ara segueixen boicotejant els productes catalans simplement per odi.


La seva empresa, per molt que dissimuli tant com pot la seva catalanitat no s'escapa ni s'escaparà del seu odi. La seva empresa mai ha etiquetat en català els seus productes, mai ha estat orgullosa de ser una empresa catalana i mai ha venut els seus productes com a productes catalans, tot i això pateix el boicot de l'odi racista de molts espanyols simplement pel fet d'estar afincada a Catalunya. Els creadors d'odi no miren tot el que vostès fan per ser bons espanyols, simplement miren el seu origen català.


La seva actitud servil i covarda, donant la culpa de l'odi de molts nacionalistes espanyols a un polític català, lluny de crear-se simpaties a espanya l'únic que fa és crear-se antipaties a Catalunya. Molts dels que compravem a vegades els seus productes hem deixat de fer-ho veient com es dobleguen al xantatge i a les amenaces del nacionalisme espanyol. Preferim comprar productes d'empresaris no tant poderosos i més respectuosos amb la seva terra i la seva gent. Preferim productes catalans.

3 comentaris:

Noe ha dit...

Enviat! A veure si reben una bona pila de mails i tenen un altre motiu de queixa.

trena ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
trena ha dit...

Freixenet...


;)