diumenge, de novembre 05, 2006

Carod proposarà a l'Executiva reeditar el Pentapartit

Segons es llegeix a aquesta notícia, l'Executiva Nacional de demà es pronunciarà sobre la proposta de Carod per a reeditar el Pentapartit.

Segons aquesta altra notícia, ja està decidit que Montilla serà el CXXVIII President de la Generalitat, i que Carod no serà Conseller en Cap o Primer o com coi li diguin.

Espero i confio que l'Executiva no accepti la proposta, i en el cas de no triar pel Front Patriòtic i trii el Pentapartit, no investeixi a l'espanyolista Montilla com a President... que l'Artuditu aquest gripau no se'l pensa empasar, i és robot de paraula MauriC3PO ;-)

3 comentaris:

MauriC3PO ha dit...

Hola Ar2d2,

Empassa't el gripau home, que ens ho passarem bé i tot:

"Siudadanus da Cataluña. Es para mi un mutivu da satisfacsión el ser numbradu prasidén de la Yeneralidat!" :-)

Mira, et copio i enganxo un comentari que acabo de fer en el blog de l'Àlex López de Gràcia.

No cal ni que canviï el nom ;-)

Hola Àlex,

Aquí un altre que tampoc us ha votat :-)
Jo no sé ben bé si estic esperançat però el que està clar és que era l'única cosa que podia fer ERC. O això, o passar a l'oposició, opció per a la qual alguns jerkis apostaven però que un partit amb voluntat de govern no es pot permetre.

L'última oferta de CiU la veig molt a la desesperada i quan ja sabia que el tripartit s'estava tancant. CiU s'ho va jugar a l tot o res i va perdre. Li ha sobrat xuleria i el disseny de la campanya ha estat nefast.

Sobre el que comenta el greips, això de jugar amb les xifres és sempre pervers. Catalunya té un sistema inusual de cinc partits consolidats (i ara amb l'afegitó -esperem que passatger- de C's) i per tant el que s'han de buscar els aspirants són suports parlamentaris. El que no pot fer CiU és anunciar a bombo i platerets que no pactarà ni amb aquests ni amb aquells i després queixar-se que ningú vol pactar amb ells i que es queda fora.

A Catalunya la dreta està dividida en dos partits i l'esquerra en tres. Per tant, és normal que els números individuals dels partits d'esquerra siguin menors perquè són més a repartir. Sí que toca els pebrots que abans de les eleccions no s'avisi de les voluntats de pacte. Per això no vaig votar ERC abans ni ho vaig fer ara. Jugar a l'equidistància em sembla brut i en aquest cas qui n'ha sortit reforçada ha estat Iniciativa que va anunciar sense embuts el tipus de govern que volia. L'honestedat va tenir premi.

El que està clar és que les esquerres han guanyat. S'acusa -posant la bena abans de la ferida- al Montilla d'espanyolista. Jo crec que està per veure a través de l'acció de govern. El cert és que és d'origen espanyol i això ens fa demostrar que tota la merda de racisme i totalitarisme que vomiten les emissores i diaris de la brunete és una merda absolutament falsa.

¿Com coi poden dir que aquí tenim una mena de pensament únic si tenim el parlament més plural d'Espanya amb sis grups polítics i a sobre fem president a un pavo que ni ha nascut aquí?

M'agradaria veure a aquests boques com reaccionarien davant d'un candidat d'origen marroquí, i que parlés castellà amb una mica d'accent àrab. Crec que, a nivell estètic, estem donant una lliçó d'integració completa.

Una altra cosa és com ho faci el Montilla. A priori el veig massa gris i bregat en la gestió municipal però al que potser li va gran la presidència. Depenent del model que agafi aquesta ja veurem si va bé o no. Crec que els tres llocs "estrella" se'ls haurien de quedar els Montilla, Carod i Saura, però que el govern l'haurien de manegar el Puigcercós i el Castells, dels noms que han sortit, els dos que més "la toquen". El Carod, quan més quiet i calladet millor ;-)

I ànims Àlex.

Artuditu ha dit...

MauriC3PO, el meu problema amb el Montilla no és d'on bé, sino a on va.

Penso que és un error colocar a un paio PSOE que s'ha carregat el PSC com a president de la Generalitat. Ja sigui en Montilla, ja sigui en Borrell.

El 27 de Novembre, quan es faci l'investidura serà quan decidiré que faré, però hi han molts números de que pagaré una quota menys ;-)

MauriC3PO ha dit...

Vinga Ar2d2, ara no t'agradarà el Montilla perquè segons tu s'ha carregat el PSC... però no era això en el que ens els nostres somnis més humits havíem volgut fer sempre des dels 15 anys?

Jo només et dic: deixa'l fer. El cap a on va només ho veurem si el deixem caminar cap a alguna banda. Normalment als governs se'ls dóna 100 ndies de gràcia. Doncs fes tu el mateix, home.

D'aquí 100 dies recapitulem i a veure cap a on va tot.

Saludus

Que sí, mira com canten els del tripartit:

-Un, dos, tres, un pasito palante Rovira… un, dos, tres… ¡y ahora un pasito patrás!

-Amo a Sauuuuuura....