dissabte, d’agost 19, 2006

Geocentrisme Vs Americocentrisme

Aquesta setmana estem bastant entretinguts pel tema de si la comunitat científica resol quina és la constant per a decidir si un ens és un planeta o no.

Una de les raons per les que Plutó, tot i tenir una òrbita elíptica com un melò, es mantigui com a planeta, és pq és l'únic que han descobert els iankis. Fins aquí tot OK fins que ja començen a parlar de fer passar per planetes les llunes de Jupiter... i clar... home, ni massa ni poc.

Tenint en compte com evoluciona la ciència, jo tiraria pel recte, i no de manera viciossa, bandarres, i enviaria al Micro-ones a tota aquesta colla d'heretges que s'estàn fotent de birres a costa dels pressupostos dels contribuients:

Tot l'univers gira al voltant d'Amèrica. Però no de l'Amèrica continental, ans de l'Amèrica de debò, els USA.

I per explicar-ho d'una manera genial, podeu veure el gran DVD que és Team Amèrica, en català i tot, recomenada per a tots els públics, bàsicament pq rajen a tots els públics, tant als neo-con (Neo Conservadors) com als soc-int (Socialistes Internacionals) com als ter-cui-ism (Terroristes de la Cuina de l'Isma) i d'altres. La pel·li és de titelles i feta per la penya de South Park, i clar, moltes titelles acaben sense cap ;-)