divendres, d’agost 04, 2006

Dentistes colpistes, vosaltres sou els terroristes

Les darreres notícies de la cuqueria de Miami, clamant per un Cop d'Estat militar en pro de la llibertat, m'ha fet adonar que els cucs no llegeixen llibres, se'ls cruspeixen i prou.

Tampoc llegeixen cròniques, ans haurien vist que en Bono ja va fer una justificació sobre la mala i mala fama que tenen els militar a l'hora d'abolir democràcies. Si els cops d'Estat els fèssin advocats o dentistes, els militars quedarian més ben parats. Però ai las, que qui acostuma a tenir els tancs i la falera de derrocar democràcies són els militars, quina mala sort i cassualitat, i no pas els advocats i dentistes.

Això si, a l'hora de provocar el terror, els dentistes són insuperables, i no menystenim als dentistes allistats als exèrcits i que a sobre exerceixen l'advocacia.

D'altra banda, la comunitat internacional que no està a Miami, també està a l'espectativa de si l'Assemblea Democràtica del Poder Popular, triarà a son germà, o altri. Ja s'estàn creant comités arreu del món per una Assemblea Justa Asèptica i Xal·lada (AJAX), i la del·legació catalana ja està prenent nota i enviant als seus representatns.

A la foto de sota, veiem un grup de balsàires catalans indocumentats intentant arribar a la'illa de Cuba, per la bahia dels garrins, a la recerca d'una Biblia de Can Smoking, bàsicament per aconseguir els papers tant an·nhelats.