divendres, d’agost 01, 2008

El Barça rebutja volar als Estats Units amb Air Berlin

Això és ser més que un club! Aviam que haguèssin fet els censurerus. El més fort és que a sobre la companyia treu pit i acusa al Barça d'haver fet boicot pq ells menyspreen el català.
Ens aixequen la camisa! ens hem d'organitzar.
Visca la Terra i Mori el mal Govern!

Llegit a VilaWeb
La companyia relaciona el canvi amb la polèmica sobre l'ús del català

El FC Barcelona ha rebutjat viatjar de Pisa a Chicago en un avió de la companyia LTU, pertanyent a Air Berlin, tot i que ja havia pagat les despeses del vol. El club ha optat per desplaçar-se amb un vol charter de Pullmantur. En declaracions a Europa Press, el director general de Air Berlín a Espanya i Portugal, Álvaro Middelmann, considera que el canvi de companyia es deu 'indubtablement' a la negativa de l'aerolínia d'utililtzar el català als seus vols. L'equip blaugrana no ha volgut pronunciar-se sobre les raons del canvi.

El director general d'Air Berlin, Joachim Hunold, va publicar una editorial (pdf) a la revista de la companyia en la qual ridiculitzava l'ús del català a Mallorca en resposta a una petició formal del govern balear d'utilitzar el català en les comunicacions de la companyia. L'editorial va generar una polèmica que també va rebotar a Alemanya.