dilluns, de juliol 14, 2008

Ja tenim el jardinet operatiu!


Jardí operatiu
Originally uploaded by Artuditu (R2D2)
El veí que ens deixa aparcar el cotxe al seu pati, ens va comentar que també podíem fer us del jardí, que era una selva que feia 8 anys que ningú havia cuidat.
Amb la Noe al final vam decidir que ho deixaríem en mans de professionals, i sort, doncs un cop van retirar un remolc i mig de matèria orgànica, i descobrir que sota les males herbes hi havia una estàtua de la Blancaneus de mig metre d'alçada, encara van haver de venir un altre dia amb el moticultor a aplanar el terreny.
El pressupost que ens van fer per posar-hi gespa ens va superar, i vam decidir plantar-la nosaltres, vam comprar un pot de 10€ de gram, i alabat sia Déu.
El cas és que ja ha sortit la gespa, i un munt de males herbes, però amb una màquina de tallar gespa superxula que ens hem comprat, tenim un jardinet que fa goig :-)
A més a més, avui hem pogut comprovar que arriba la Wifi, o sigui que aquest estiu encara podré treballar les horetes de més calor al jardí, enlloc de l'estudi sota teulat, on l'altre dia vam arribar als 37 graus celsius!
Estem molt contents i esperem que la Gina s'ho passi teta en aquest espai recuperat :-)