dilluns, de febrer 12, 2007

Ja en som més de 10.000

Finalment la iniciativa Sobirania i Progrès ha rebut més de 10.000 adhesions al seu manifest.

Segons l'estratègia anunciada, ara toca preparar la recollida de 500.000 signatures per a una Iniciativa Legislativa Popular que reclami al Parlament Principatí la convocatòria d'un referèndum autodeterminant.

A priori la fita és difícil, però no pas impossible, només cal que cada persona adherida, aconsegueixi les signatures de 50 persones censades al Principat que estiguin d'acord en dur a votació universal que es que vol la gent d'aquest país que sigui aquest país.

La pregunta haurà de ser clara i concisa, no valdran girs literaris com els del Parlament del Principat de Catalunya que votar a les primeries dels 90, on es reservava el dreat a l'Autodeterminació... que han estat paper mullat fins avui.

De moment, la societat catalana avança, aviam si les organitzacions polítiques també se sumen i aboquen els seus esforços de debò i no pas un recolçament simbòlic. La prova d'això serà messurable: el temps que es trigui en trobar 500.000 demòcrates en aquest país de més de 7 milions d'usuaris.

Després que cadascú que voti el que vulgui, però que se'ns doni la oportunitat de pronuncirar-nos.

Jo anuncio la meva renuncia als meus postulats en pro de fer un pas endavant: Transaccionaria un Estat Català dins de la Unió Europea dels mercaders.



Tot està per fer, i tot és possible.