dimarts, de juny 24, 2008

El 6 de juliol votaré NO

No és cap sorpresa, diré NO a una moció de censura que vol torçar la il·lussió de tenir un Barça que sigui altre cop Més que un Club. En Joan Laporta ha escenificat aquest sentiment com cap altre president blaugrana ho ha fet des de que tinc ús de la raó, i només per això ja mereix la meva confiança com a soci del Barça.

A més a més, ell i la junta han fet una aposta de futur engrescadora, extirpant el·lements cancerígens dins la plantilla, i aquest nou projecte, amb en Pep Guardiola al capdavant, mereix de la nostra confiança.

Per tot això, s'ha creat la plataforma Diguem NO:

Tant si es comparteixen com si no totes les actuacions i manifestacions del president i de la junta del Club, sense perjudici del disgust pels mediocres resultats esportiues de les darreres dues temporades, els sotasignants, socis del Barça, davant la moció de censura presentada al president i a la junta del Club, volem manifestar la seva inconveniència i inutilitat, tant per al club com per a la ciutat i per al país que representa, i volem fer públic que la nostra posició el dia 6 anirà en contra que la moció de censura prosperi.

Espero i confio que ens ensortim, aquest Barça és el darrer reducte d'il·lussió que ens queda després del fracàs del Tripartit, o el desengany d'en Porta a Òmnium Cultural.

Que no s'apagui la flama, Diguem NO.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

http://esports.e-noticies.cat/laporta-fa-costat-espanya-des-de-la-llotja-del-prater-18440.html

Anònim ha dit...

Per si encara hi ha algun soci que no té clar qué cal votar demà.

http://www.vilaweb.tv/?video=5317